Bekende onderneemster kiest voor #FierFermFris-lijst

Op 19 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Mariska Callens kiest voor N-VA Kortrijk

Mariska Callens (47 jaar) kiest resoluut voor de #fierfermfris-lijst van N-VA Kortrijk. Dat maakte Mariska zelf bekend, samen met Peter Sustronck (plaats 7) en kandidaat-burgemeester Axel Ronse. Mariska is zaakvoerster van Mamma Mia, de bekende Italiaanse traiteur in de Koning Albertstraat. Ze staat op plaats 24 van de Kortrijkse N-VA-lijst.

Mariska Callens: “Ik ben erg begaan met de stationsomgeving. Niet alleen omdat mijn zaak hier gevestigd is maar vooral omdat dit hier echt het ‘gezicht’ van onze stad is. De komende jaren zal deze buurt transformeren tot een van de mooiste in de stad. Ik engageer me in de politiek om dit van zeer nabij mee op te volgen en in de goede richting te sturen. Verder wil ik mij inzetten voor meer veiligheid in het verkeer en betere voetpaden in zowel het centrum van de stad als de deelgemeenten.”

N-VA-kopstuk Peter Sustronck en kandidaat-burgemeester Axel Ronse zijn zeer blij met de kandidatuur van Mariska. “Mariska is een ferme aanwinst voor onze ploeg. Ze is een gedreven onderneemster die zich met hart en ziel inzet voor onze stad. Het is een zegen voor de politiek dat zij ‘haar nek uitsteekt’ en wij zijn fier dat ze resoluut voor onze partij en onze ploeg kiest.”

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is