Familievriendelijke Kortrijkse horeca

Op 20 juni 2018, over deze onderwerpen: Economie en ondernemen
Familievriendelijke horeca

Op initiatief van schepen Scherpereel bundelen Kortrijkse eetgelegenheden de krachten om zich samen nog sterker als familievriendelijk profileren. Hiervoor hebben zij een werkgroep opgericht waarbij de Stad Kortrijk binnen het traject een ondersteunende rol opneemt. Deze werkgroep geeft nu concreet vorm aan "familievriendelijkheid" binnen de Kortrijkse horeca.

Om dit project een gezicht te geven, hebben ze samen een mascotte gecreëerd waarbij nu het moment is om een naam te kiezen. Zij willen graag de kinderen daartoe betrekken en daarom werd een kleurplaat met bevraging opgesteld waarbij de kinderen een gepaste naam mogen kiezen. Deze bevraging loopt tot medio augustus bij de deelnemende zaken. Hierna volgt een officiële lancering van de familiemascotte met naam en volgt een oproep naar alle andere Kortrijkse horecazaken zodat zij die dat wensen nog kunnen aansluiten.

Op dit moment bestaat de werkgroep uit de volgende 13 horecazaken:

1. Café Rouge
2. De Groene Wandeling
3. De Heeren van Groeninghe
4. De Neerbeek
5. De Trog
6. Het Geroosterd Nootje
7. Kaffee Damast
8. Ode’s
9. Salon En-Vie
10. Souffleur 11. Tarterie
12. Vincent
13. Wafelatelier

De deelnemende horecazaken ondertekenden een engagementsverklaring.

Geïnteresseerde horeca kan zich uiteraard aanmelden bij de stedelijke horeca-manager, zie http://www.onderneeminkortrijk.be

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is