Kahina Aksil op Kortrijkse N-VA-lijst

Op 4 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Kahina Aksil op Kortrijkse N-VA-lijst

Opnieuw kiest een straffe madam voor de #fierfermfris-lijst van N-VA-Kortrijk. Kahina Aksil (34) is mama van 4 kindjes en woont in de Wulverikstraat in Bissegem. Vanaf september is Kahina voorzitter van de ouderraad van de Sint Theresiaschool.

N-VA kopvrouw Kelly Detavernier: “Kahina is gekend als één van de drijvende krachten achter de oproep voor een veiligere oversteekplaats aan de Oudenaardsesteenweg ter hoogte van de Sint Theresiaschool.”

Kahina is een straffe madam. Dankzij onder meer haar inspanningen is Vlaams Minister Ben Weyts vorige vrijdag overgegaan tot het plaatsen van knipperlichten aan de oversteekplaats.

Kahina Aksil: “Ik wil me nu verder engageren want alle Kortrijkse kindjes verdienen een verkeersveilige schoolomgeving. Ik kies voluit voor de N-VA want ook integratie is voor mij een belangrijk speerpunt. Wie van kinds af aan de taal leert en zich in onze sport, cultuur- en jeugdverenigingen engageert heeft opmerkelijk meer kansen om te slagen. De N-VA zet stevig in op het feit dat we allen fier moeten zijn om Kortrijkzaan te zijn. Dat spreekt me enorm aan.”

“Ik leerde Kahina kennen omdat ze me uitnodigde om ter plekke vast te stellen hoe onveilig de situatie ter hoogte van de school wel was. Meteen was ik onder de indruk van haar gedrevenheid en engagement voor de schoolgemeenschap. Ik ben blij zo’n ferme madame aan boord van onze N-VA lijst te verwelkomen” besluit kandidaat-burgemeester Axel Ronse.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is