Piet Lombaerts en Trui Steenhoudt aan het roer van N-VA Kortrijk

Op 30 maart 2022, over deze onderwerpen: Afdelingswerking

N-VA Kortrijk heeft afgelopen weekend een nieuw bestuur gekozen. Piet Lombaerts kreeg opnieuw het vertrouwen als voorzitter en zal samen met Trui Steenhoudt in co-voorzitterschap de afdeling gaan leiden. Het nieuwe bestuur telt 23 leden en is aangesteld voor de komende drie jaar. 

Afgelopen zaterdag konden alle stemgerechtigde leden van N-VA Kortrijk terecht in Café De Menenpoort voor de driejaarlijkse bestuursverkiezingen. De nieuwe ploeg is aangesteld tot begin 2025. Piet Lombaerts, die sinds 2020 voorzitter is, blijft de afdeling leiden en zal dit de komende jaren doen in co-voorzitterschap met Trui Steenhoudt, die al jarenlang actief is in de afdeling als organisatieverantwoordelijke. 

Piet Lombaerts: “Ik sta klaar om als voorzitter van de Kortrijkse afdeling van de grootste Vlaamse partij een dynamische en jeugdige groep met succes door twee belangrijke verkiezingen te leiden.”

Trui Steenhoudt: “Na mij tien jaar actief en enthousiast in te zetten als organisatieverantwoordelijke, begin ik nu met volle goesting aan mijn nieuwe functie als co-voorzitter. Ik ben trots om samen met Piet aan het roer te staan van een zeer dynamische groep. Met een combinatie van ervaren, gevestigde waarden en opkomend jong talent hebben we een droomteam voor de toekomst.”  

Naast de vijf mandatarissen (Axel Ronse, Kelly Detavernier, Philippe Dejaegher, Liesbet Maddens en Peter Sustronck), die automatisch zetelen in het afdelingsbestuur, werden in totaal 18 bestuursleden verkozen. Op 29 maart vond de installatievergadering plaats waar ook de verschillende bestuursfuncties werden aangeduid. 

Voorzitters: Piet Lombaerts & Trui Steenhoudt
Secretaris: Giovanny Saelens
Penningmeester: Mike Verslijpe
Ledenverantwoordelijke: Ine Vandenbulcke
Communicatieverantwoordelijke: Steven Durnez
Organisatieverantwoordelijke: Jean-Baptiste Tobler
Bestuursleden: Arlet Ameye, Frederik Benoit, Jan Dhaene, Filip D’Huyvetter, Anton Florin, Rudolf Scherpereel, Anke Seynaeve, Luc Vandorpe, Beatrijs Van Hulle, Maxim Vlieghe, Ronny Wietendaele

Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van N-VA Kortrijk en het harde werk van onze mandatarissen? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief: https://kortrijk.n-va.be/nieuws/schrijf-je-in-voor-de-nieuwsbrief-van-n-va-kortrijk 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is