Koop lokaal in de wintersolden

Op 4 januari 2021, over deze onderwerpen: Afdelingswerking, Economie en ondernemen

N-VA Kortrijk roept bij de start van de wintersolden op om de lokale handelaars te blijven steunen. Om die boodschap kracht bij te zetten bezorgde het aan alle leden van de afdeling een shop-in-Kortrijk-bon als nieuwjaarsgeschenk. Om de lokale economie in 2021 opnieuw te laten floreren is het meer dan ooit belangrijk om lokaal aankopen te doen. 

In de kerstvakantie werden alle leden van de Kortrijkse N-VA-afdeling verrast met een shop-in-Kortrijk-bon t.w.v. 10 euro. Het bestuur wil bij alle leden zo een warme oproep doen om ook in 2021 de lokale economie te steunen.

Piet Lombaerts, voorzitter van N-VA Kortrijk: “We zijn onze leden dankbaar om met overtuiging lid te blijven van onze partij en ons te ondersteunen. Met dit nieuwjaarsgeschenk willen we hen bedanken en meteen overtuigen om ook in 2021 lokaal te blijven shoppen. Koop lokaal want onze lokale ondernemers kunnen alle steun gebruiken om recht te veren. De wintersolden zijn steeds een hele belangrijke periode voor de vele lokale handelaars. Nu meer dan ooit, want velen hebben tijdens de tweede lockdown een grote voorraad opgestapeld die nog de deur uit moet.” 

De bonnen werden door de bestuursleden van N-VA Kortrijk persoonlijk gebust. Intussen kwamen al veel enthousiaste reacties binnen. De leden zijn het er over eens dat we in 2021 meer dan ooit moeten inzetten op het steunen van de lokale economie. N-VA Kortrijk hoopt dat de oproep massaal gevolgd wordt. Schepen van cultuur Axel Ronse (foto) ging alvast naar Deltour achter een nieuw paar schoenen!

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is